En treningsøkt varer i 60 min. og foregår i 34 gr. varmt vann. Timen er en kombinasjon av vannaerobic, sirkeltrening og aqua-jogging m.m. Vi jobber både med kondisjonstrening/kretsløp, styrke, balanse og koordinasjon. Det brukes aquabase/floatfit, manualer/aqua-gymsticks, pool-noodles (slanger), strikk etc. for de som ønsker dette. Vi trener til inspirerende musikk. En treningstime skal være effektiv og gøy!


Ved hjelp av oppdriften, og avhengig av hvor mye av kroppen som er under vann, fjernes en del av kroppsvekten fra ryggsøyle, hofte og kneledd. Dette betyr at trening i vann er svært gunstig for folk med ryggproblemer, reumatisme, osteoporose, gravide, overvektige og aktive idrettsutøvere med skader, da man har minimum belastning, men meget god effekt av treningen både for å styrke muskler/ledd/sener og kondisjon. Vi utretter ikke mirakler, men treningen styrker og lindre eventuelle smerter. Sterke muskler blir ikke så lett overbelastet og de støtter dine ledd så de blir mer stabile.


Stort sett alle kan trene i vann - kvinner og menn - unge og eldre. Hos Son Massasje og Vanntrim må alle være selvhjulpne.


Vannet i seg selv har  «helbredende krefter»:


  1. -Vanntemperaturen er med til at løse opp spent muskulatur, vanntrykket har positiv effekt på kroppen, da hjerte/kretsløp og pust gjennom trykk stimuleres og styrkes.

  2. -Turbulens og det varme vannet har masserende effekt på huden.

  3. -Varmt vann gir trygghet.